Agència SEO a Barcelona - Posicionament web

Agencia seo en barcelona

Agència SEO a Barcelona

La nostra agència SEO a Barcelona situarà la teva pagina web o botiga online a les primeres posicions dels principals cercadors d’Internet. Google, Bing, Yahoo … Amb un treball de posicionament web metòdic i constant, amb el qual aconseguirem visites de qualitat cap a la teva pàgina web i per les paraules clau que realment ofereixin oportunitats per a la teva empresa o negoci

De què serveix tenir una pàgina web si ningú et visita perquè no apareixes en els cercadors?

Posicionament web com a inversió

El posicionament web a d’considerar-se una inversió d’alt rendiment, ja que en gran mesura, dels seus resultats dependrà l’èxit del seu negoci en mitjans digitals, sempre que es treballin els aspectes necessaris de forma adequada s’obtindran grans resultats.

La nostra metodologia, aquesta enfocada a obtenir resultats estables, minimitzant els alts i baixos de posició pels canvis d’algorisme dels cercadors.

Alguns aspectes que treballem:
 • Cerca de paraules clau
 • Redacció i publicació d’articles
 • Comunicats de premsa
 • Construcció d’enllaços
 • Optimització de la pàgina web
 • Analítica

Posicionamiento web

Demani Informació

ACCEPTO la Politica de Privacitat.

En compliment de la RGPD informo: Que el responsable del tractament de les dades facilitades correspongui a Jordi Rubio Garrido. La finalitat d'aquestes dades és donar resposta a la sol·licitud realitzada en el formulari. Legítim per consentiment de l'interessat / a. Informem que els dades estaran ubicats als servidors de Hostytec (proveïdor d'allotjament a la UE) Veure política de privacitat de Hostytec. No introduir la informació obligatòria en el formulari i acceptar la política de privacitat impedirà el lliurament del formulari. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de dades en info@espai-informatic.com.
Resolem els teus dubtes sobre el posicionament web

Si has arribat fins aquí conscient de la importància del SEO per la teva web, només et queda contactar amb nosaltres per enlairar-se.

Si pel contrari no saps exactament que és això del SEO i com pot ajudar-te, et vam explicar tot el necessari perquè entenguis la seva importància.

Segurament realitzes recerques sobre el teu negoci en algun cercador com Google i no et veus per cap costat o amb sort entre la pàgina 5 i 10. Si els termes que utilitzes per aquesta recerca resulta que acumulen una gran quantitat de trànsit, deixa dir-te que aquestes perdent clients i necessites fer SEO per a ser visible.

El més important és realitzar una anàlisi de situació, on s’estudia al teu competència, els teus termes de cerca més rendibles, la velocitat de la teva web, personalitzacions i altres conceptes que puguin estar limitant la teva visibilitat. Un cop adequada teva web és quan es pot començar atreballar perquè el teu client potencial et trobi quan busca els teus productes o serveis.

És important que sàpigues que, ni els resultats en SEO són ​​immediats ja que el treball que es realitza ha de ser indexat pels motors de cerca, perquè donin a la teva web la importància necessària per a situar-la en posicions elevades i això depèn de diversos factors externs, ni es pot garantir una posició concreta en els cercadors, si algú et assegura estar en els 5 primers llocs de Google simplement et aquesta mentint. La nostra agència seo a Barcelona, ​​treballa per aconseguir la primera posició de tots els nostres clients, però són molts els factors que hi intervenen i encara estem molt satisfets de moltes web posicionades en els tres primers llocs per nosaltres, mai ho assegurarem.

La nostra agència SEO a Barcelona treballa:

SEO local: Enfoquem els nostres esforços en posicionar el teu web en un radi determinat de la teva empresa o negoci perquè siguis visible on prestes el servei. Parlem d’un posicionament a nivell provincial, local o autonòmic.
Posicionament web nacional: Si el teu client potencial és d’àmbit estatal i la distància no suposa un problema per a prestar els teus serveis o enviar els teus productes, ens enfocarem en posicionar perquè et trobin des de qualsevol punt del país.
Posicionament Internacional: Amb una bona estructura web podem realitzar un posicionament internacional amb aquells idiomes que tingui la teva pagina web o botiga en línia, arribant a un públic més ampli i amb major oportunitat de negoci.
Posicionament ètic: La nostra acceptació de clients és limitat. Mai posicionarem a dues empreses pels mateixos termes de cerca. La nostra ètica professional ens ho impedeix.

Utilització de cercadors a nivell mundial

 • Google
 • Baidu
 • Bing
 • Yahoo
 • Altres

Estratègia combinada SEO SEM

Si volem realment ser visibles i no descartar clients potencials, no podem tancar-nos únicament a un posicionament web natural. hi ha altres mètodes que ens permet arribar a aquest públic potencial incrementant els termes de cerca o fer-los recordatoris del seu pas per la nostra web amb crides a l’acció atractivas.Hablamos de Google Adwords i la seva publicitat de pagament per clic.

Combinar el posicionament SEO amb campanyes de Adwords, ens permet incrementar les visites a la web i captar clients per termes de cerca que potser no estan contemplades en l’estratègia SEO, crear campanyes de remàrqueting i aprofitar tot el potencial que ens ofereixen els cercadors per aconseguir el màxim rendiment de la web.

Una altra de les grans avantatges que ofereix la nostra agència SEO a Barcelona i podrà combinar les dues estratègies de posicionament web, és l’aparició en els primers resultats en campanyes de pagament per clic mentre el treball SEO comença a donar els seus resultats.

Podem crear estratègies mixtes de posicionament que augmenten els resultats, incrementen les conversions i permeten un estalvi econòmic en la gestió. Com Agència partner de Google, disposem de personal certificat en Adwords que treballa en aquest tipus d’estratègies amb els nostres professionals de posicionament SEO. Informa’t de tot el que podem oferir-te a posicionament PPC amb campanyes de Google Adwords, els seus avantatges i l’alt rendiment que vam aconseguir amb les campanyes dels nostres clients.