Disseny Web A Barcelona

Empresa de disseny web a Barcelona

22 anys de servei que ens han permès ser una empresa de referència del disseny web a Barcelona.

Realitzem qualsevol tipus de projecte i estem especialitzats en pàgines web corporatives i botigues on line. Sabem la importància de tenir una pàgina web atractiva, visual, de fàcil navegació i adaptada a les últimes tendències en Marketing i disseny. Pel que els nostres departaments de programació i Marketing treballen colze a colze a cada pàgina web o botiga en línia que dissenyem.

 

Oferim un servei personalitzat, transparent i de qualitat, amb preus molt competitius en la creació de pàgines web. Donem un assessorament constant i proporcionem tot el necessari per la teva pàgina web: Allotjament, seguretat, dominis … Fins i tot adaptació corporativa a la RGPD

Diseño web en Barcelona

ELS NOSTRES DISSENYS WEB SÓN:

Autogestionables: Perquè modifiquis el que vulguis. Imatges, textos gestió del bloc …
Multidispositiu: La teva web s’adaptarà a tots els tipus de dispositiu. Ordinador, Tablets, Mòbils …
Amigable per SEO: Perquè els motors de cerca com Google la indexin sense problemes.

EXPLICA'NS LA TEVA IDEA

ACCEPTO la Politica de Privacitat.

En compliment de la RGPD informo: Que el responsable del tractament de les dades facilitades correspongui a Jordi Rubio Garrido. La finalitat d'aquestes dades és donar resposta a la sol·licitud realitzada en el formulari. Legítim per consentiment de l'interessat / a. Informem que els dades estaran ubicats als servidors de Hostytec (proveïdor d'allotjament a la UE) Veure política de privacitat de Hostytec. No introduir la informació obligatòria en el formulari i acceptar la política de privacitat impedirà el lliurament del formulari. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de dades en info@espai-informatic.com.
UN SERVEI GLOBAL I ATENCIÓ PERSONALITZADA

Obtenir l’essència de la teva idea és especialment rellevant, conèixer tots els detalls per fer la pàgina web amb la funcionalitat que es requereix, informar-te en tot moment de les nostres idees de disseny. Primer, mantenim una reunió inicial per obtenir tota la informació necessària amb detalls, resoldre els teus dubtes, informar-te del que és necessari per crear la teva pàgina web.

 

Amb la informació que ens aportes, treballem en diversos esbossos que et mostrarem perquè puguis veure una aproximació del disseny que crearem per a tu, iniciant una fase d’assessorament per a posar-nos d’acord en funcionalitats i esquema final.

Un cop aquest tot clar, vam iniciar la nostra fase de desenvolupament, on programadors i experts en màrqueting treballen conjuntament per donar forma a la teva pàgina web.

 

Un cop acabada la teva pàgina web, realitzarem una revisió conjunta, on ens donaràs la teva opinió i si és el cas realitzar alguna modificació per acabar d’ajustar la web al teu gust, sempre comptant amb assessorament professional.

Finalment, quan tinguem el teu vistiplau definitiu, farem una petita formació per ensenyar-te el seu funcionament i que puguis gestionar el contingut de la web: Bloc, canvis de textos, Canvi d’imatges … I llançarem la teva web

FAREM LA WEB QUE NECESSITES

FAREM LA WEB QUE NECESSITES

PProgramadors, desenvolupadors i marketeros treballaran per crear la pàgina web que necessites per al teu negoci, creant un web funcional i atractiva que representés fidelment la teva imatge a Internet.

ENS ENCARREGUEM DE TOT

ENS ENCARREGUEM DE TOT

Pren-te un cafè i tranquil. Nosaltres ens encarregarem de proporcionar-te tot el necessari per la teva web. Hosting, domini, certificats SSL, textos legals, fins i tot el teu logotip i imatge corporativa. T'ajudem i assessorem.

LA TEVA WEB SENSE COMPLICACIONS

LA TEVA WEB SENSE COMPLICACIONS

El nostre departament de disseny web a Barcelona, treballarà pensant també en tu, creant una pàgina web que sigui senzilla d'administrar. Podràs gestionar el bloc, canviar imatges i textos de forma senzilla.

Landing page i webs senzilles

Creem la teva pàgina web d’aterratge o landing, per a publicitat en mitjans digitals que t’ajudaran a rendibilitzar les teves campanyes publicitàries amb una estructura d’acord als teus objectius i trucades a l’acció.

Les nostres pàgines webs senzilles són recomanades per a aquelles empreses que desitgen tenir presència a Internet però no requereixen d’una gran quantitat d’apartats ni bases de dades. Mostren l’essencial de l’empresa.

Web corporativa i botigues online

Creem la pàgina web corporativa de la teva empresa amb tot detall incloent tots els teus serveis, productes de catàleg i funcionalitats que necessitis. Sense límit d’apartats i amb un disseny exclusiu d’acord amb la imatge de la teva empresa.

Dissenyem i configurem la botiga online amb les últimes tendències de Màrqueting tant en Woocomerce com a Prestashop, les dues principals plataformes d’E-commerce.

Disseny web a mida

Desenvolupem qualsevol tipus de projecte web a preus econòmics. Projectes especials enfocats a crear negoci a través d’una pàgina web que tu mateix podràs administrar de forma senzilla.

Crearem el tipus de projecte que tens en ment amb una atenció personalitzada i un constant assessorament perquè treguis el màxim rendiment de la teva web

Molt més per al teu negoci online

Posicionament en Cercadors

Treballarem perquè la teva pàgina web o botiga en línia aparegui en les primeres posicions de Google

seo

Campanyes Google Adwords

Creem i gestionem les teves campanyes de Google Adwords. Som partners certificats.

Adwords

Gestió de xarxes socials

Ens encarreguem de crear i gestionar les teves xarxes socials de forma professional.

redes sociales