En aquesta declaració de privacitat t’expliquem quines dades personals recopilem dels usuaris i com s’utilitzen.

En el cas dels menors de tretze anys, vam informar que no cap sentit la recopilació de dades personals de menors d’edat que puguin ser enviats a través dels nostres formularis de manera que no seguardaran dades personals de menors de 18 anys a excepció de:

Menors de 18 anys però majors de 16 legalment emancipats o autoritzats per algun dels seus tutors legals que contactin per a la sol • licitar informació sobre els nostres productes i / o serveis.

En cap cas es demanaran del menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

Si ets menor i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar ni enviar formularis de contacte.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari, informam que els teus drets estan garantits.

Principis de privacitat:

 • No demanem informació personal a menys que realment sigui necessària com per exemple, donar resposta als formularis de contacte i sol·licitant la vostra exprés consentiment.
 • No compartim informació personal de les dades facilitades a través dels nostres formularis de contacte.
 • No s’utilitzaran dades personals amb una finalitat diferent a l’expressada en el consentiment de l’usuari.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels seus formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

Responsable del tractament de les teves dades personals

Identitat del Responsable: Nou Espai Informàtic SL

Nom comercial: Nou Espai Informàtic

NIF/CIF: B-63222442

Adreça: C conquista 60, 08912- Badalona

Correu electrònic: info@espai-informatic.com

Activitat: Marketing, diseño web App y servicios

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de Dades abans esmentat, les dades personals que s’enviïn a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de “Usuaris web contacte”.

Per al tractament de dades dels usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

 

Principis que s’apliquen a la informació personal

En el tractament de les teves dades personals, s’aplicaran els següents principis que s’ajusten a les exigències del nou reglament europeu de protecció de dades:

 • Principi de licitut, lleialtat i transparència: Sempre es requerirà consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informem prèviament amb absoluta transparència.
 • Principi de minimització de dades: Només es sol·liciten dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals es requereixen. Els mínims possibles.
 • Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per als fins del tractament, en funció a la finalitat, t’informaré del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisaré les meves llistes i eliminaré aquells registres inactius durant un temps considerable.
 • Principi d’integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi confidencialitat. Has de saber que prenc totes les precaucions necessàries per evitar l’accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels meus usuaris per part de tercers.

 

Com obtenim les dades?

Les dades personals tractades a Espai-informatic.com procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Comentaris al blog

 

Quins són els teus drets quan facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a espai-informàtic estem tractant dades personals que em concerneix, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
 • Sol·licitar la seva rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

Els usuaris poden exercir els seus drets enviant un correu electrònic a: info@espai-informatic.com

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. espai-informàtic deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que et incumbeixin, que em hagis facilitat i en un format estructurat, d’ús comú i lectura mecànica, i a transmetre’ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s’efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

 

Amb quina finalitat tracto les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquest web per comentar un article, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable espai-informàtic. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per espai-informàtic, només com es descriu en l’Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

En Espai-informatic.com ha diferents sistemes de captura d’informació personal i tracte la informació que em faciliten les persones interessades amb el següent cap per cada sistema de captura (formularis):

 • Formulari de contacte: Sol·licito les següents dades personals: Nom, Email i telèfon per respondre als requeriments dels usuaris de espai-informàtic. Utilitzem aquestes dades per respondre a la teva sol·licitud.
  Informem que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de: Hostytech (proveïdor de serveis) situat dins de la UE.
 • Formulari d’alta per comentaris del bloc: Per comentar les publicacions del bloc es requereix que l’usuari es doni d’alta a través d’un formulari. En aquest cas, sol·licito les següents dades personals: Nom, Email, una vegada donat d’alta, l’usuari podrà realitzar tants comentaris com vulgueu i donar resposta sobre els anteriors. Et informo que les dades facilitades estaran ubicats en els servidors de Hostytech ubicat dins de la UE.

Altres finalitats per la qual es tracten dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d’ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d’eines i algoritmes que ajuden a aquesta web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquesta web.
 • També es recullen altres dades no identificatives que s’obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l’ordinador de l’usuari quan navega en aquesta web que detallo en la política de cookies.
 • Per gestionar les xarxes socials. espai-informàtic pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de espai-informàtic, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d’ús, polítiques de privacitat i normatives d’accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l’usuari de espai-informàtic. Tractarà les seves dades amb les finalitats d’administrar correctament la seva presència a la xarxa social, informant d’activitats, productes o serveis d’espai-informàtic. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas s’utilitzaran els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

Espai-informatic no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

 

Legitimació per al tractament de dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment explícit i acceptació d’aquesta política de privacitat.

 

Categoria de dades

Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.

No es tracten categories de dades especialment protegides.

 

Per quant de temps conservem les dades?

Les dades personals proporcionades a través dels nostres formularis de contacte es conservessin durant 30 dies en cas de no arribar a acord comercial i el temps necessari i establert per llei en cas que el contacte passés a considerar-se “Client”

A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de serveis contractats finalment per l’usuari amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l’oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units (“Google”). Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a tacande.net a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de tacande.net (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d’Estats Units.

Hosting: Hostytech, amb domicili a UE. Pot consultar la seva política Aquí i tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a Espai-informatic.

Navegació

En navegar per per Espai-informatic.com es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s’utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar a l’usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d’anàlisi de tercers: Google analytics.

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la base d’usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

Espai-informatic es compromet a l’ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar la alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d’un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

Espai-informatic.com no pot garantir l’absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, Espai-Informatic.com s’assegura que qualsevol persona que estigui autoritzada per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l’obligació apropiada de confidencialitat sent aquest un deure contractual legal.

En cas de detectar incidents de seguretat, es notificarà al Client sense demores indegudes i seguiran les actuacions recollides en la present Llei.

Exactitud i veracitat de les dades

L’usuari, és únic únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que remeti a Espai-Informàtic exonerandonos de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l’exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L’usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Aceptació y consentiment

L’usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part d’Espai-informàtic en la forma i per a les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment escrivint a info@espai-informati.com en els termes que estableix aquesta Política per a l’exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Ens reservem el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. Es recomana visitar aquesta pàgina periòdicament per degudament informat de la nostra política de privacitat

Correus comercials

D’acord amb la LSSICE, Espai-informatic.com no realitza pràctiques de SPAM ni enviament de correus comercials diferents a les respostes dels formularis de contacte.

Document revisat el 2018.06.07.