Sistemes d'impressió i audiovisuals

Tot en impressió i còpia digital

Disposem de màquines amb què cobrir les necessitats de la seva empresa. Sistemes d’impressió i audiovisuals per a qualsevol flux de treball i mida empresarial.

Tecnologia innovadora i energèticament eficient en tota la gamma de productes Ricoh. Comptem amb suport tècnic de proximitat per a solucionar qualsevol eventualitat que pogués sorgir. Assessors que l’ajudaran a incorporar al seu negoci el tipus de maquina que realment compleixi amb les seves necessitats, aportant solucions sobre el terreny.

logo_ricoh

Sol.liciti Informació

ACCEPTO la Politica de Privacitat.

En compliment de la RGPD informo: Que el responsable del tractament de les dades facilitades correspongui a Jordi Rubio Garrido. La finalitat d'aquestes dades és donar resposta a la sol·licitud realitzada en el formulari. Legítim per consentiment de l'interessat / a. Informem que els dades estaran ubicats als servidors de Hostytec (proveïdor d'allotjament a la UE) Veure política de privacitat de Hostytec. No introduir la informació obligatòria en el formulari i acceptar la política de privacitat impedirà el lliurament del formulari. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de dades en info@espai-informatic.com.
Solucions per a oficines

En la seva vessant més funcional, Ricoh ens ofereix dispositius d’impressió, còpia, escàner i fax per abastir la seva oficina o empresa amb màquines innovadores d’alt rendiment:

 • Impressores multifuncionals: En color i en blanc i negre. Maquines ràpides, senzilles, assequibles i molt versàtils, dissenyades per adaptar-se a qualsevol entorn d’oficina i de producció.
 • Impressores: Ja sigui a color o en blanc i negre, les impressores Ricoh estan dissenyades per millorar els entorns professionals i aconseguir impressions de gran qualitat a baix cost.
 • Duplicadors digitals: Alt rendiment per a empreses, escoles i organitzacions en què les tirades d’impressió llargues i les impressions dos en un són una constant diària.
 • Fax: Des dels models més senzills a multifuncionals assequibles amb opcions d’impressió i còpia. Solucions especialitzades ràpides i amb xifrat. Màquines de fax per cobrir totes les necessitats.

Impresoras de produccion

Impressores de producció

Ricoh i la seva gamma d’impressores de gran capacitat i velocitat. solucions robustes per impremtes i centres de producció interns. Equips d’alimentació contínua i gran volum i equips de gran format per a aplicacions gràfiques. Aquestes impressores ofereixen una qualitat d’imatge superior i funcions intel·ligents per a automatització de tasques especialitzades.

 • Impressores de fulla tallada: Les premses digitals de fulla tallada en color i en blanc i negre ofereixen la millor manipulació del paper i gran qualitat d’imatge amb resultats professionals.
 • Impressores de gran format: Màquines ecològiques i molt versàtils, una solució professional d’impressió per a molts tipus d’aplicacions especialitzades.
 • Impressores d’alimentació contínua: la solució per als entorns de gran volum però amb exigències de flexibilitat i rendibilitat amb una alta capacitat de personalització.

Impressió tèxtil i 3D

Impressores tèxtils per a la impressió en articles com samarretes, bosses de roba, dessuadores … Alta tecnologia digital per a grans produccions.

Les impressores 3D són usades des del prototipat i les mostres de béns de consum i electrònica, fins a les aplicacions per al sector dental, metge i industrial. Solucionant de forma pràctica i neta una part del disseny i cicle de producció.

 • Impressores tèxtils: Les impressores tèxtils de Ricoh, incorporen una tecnologia digital que permet l’estalvi de temps permetent centrar-te en una producció a major escala.
 • Impressores 3D: tecnologia Ricoh de calor i corró intel·ligent combinat amb un làser per fabricar components d’ús final, que poden usar-se en molts sectors diferents com l’aeroespacial, automoció i mèdic. Amb paràmetres de control tèrmic avançats, s’aconsegueixen capacitats de fabricació altament precises i repetibles.

impresion 3D

Equips audiovisuals

Els equips audiovisuals de Ricoh ofereixen a empreses de totes les mides eines per comunicar idees i col·laborar en projectes en temps real des de qualsevol ubicació.

 • Projectors: Àmplia gamma de projectors digitals per a presentacions, comunicacions i col·laboracions que s’adapten a les característiques de cada sala o centre de conferències.
 • Pantalles interactives: Pantalles interactives de gran resolució i una escriptura suau. Ideals per compartir, transmetre i gravar idees de forma visual i pràctica.
 • Sistemes de videoconferència: Les solucions de videoconferència de Ricoh són compactes i portàtils, el que permeten comunicar-se i col·laborar fàcilment des de qualsevol ubicació.

Atenció personalitzada

Atenció personalitzada

Els nostres comercials li visitaran i valoraran les seves necessitats aconsellant de manera professional i constant.

Atenció pos-venda

Atenció pos-venda

Disposem de servei tècnic de proximitat que resoldrà ràpidament qualsevol incidència.

Reposició Consumibles

Reposició Consumibles

Li oferim la substitució i reposició dels consumibles apropiats per a les maquines Ricoh.