Auditoria de campañas Adwords gratis

Sol.licita la teva auditoria d'AdWords gratis

Si estàs gestionant tu mateix les teves campanyes d’AdWords o realitzes una gestió interna dins de la teva empresa i no estàs obtenint els resultats esperats. Demana el una auditoria de campanyes adwords gratis.

 

Sense cap tipus de compromís per part teva, analitzarem les campanyes que tinguis actives, el seu historial, rendiment i els aspectes aliens a la plataforma que puguin estar limitant l’èxit de les teves campanyes.

 

En moltes ocasions, el desconeixement, la manca d’experiència o un mal plantejament pot fer-te perdre molts diners amb campanyes mal configurades o pàgines d’aterratge inadequades. El que en moltes ocasions apareix la pregunta de Això d’AdWords és per a mi? Deixa que et diguem que SI. Una estratègia que contempla la inversió en AdWords ben plantejada i desenvolupada pot arribar a ser molt rendible.

 

Deixa’ns les teves dades i contactarem amb tu perquè ens expliquis els teus objectius i experiències en Adwords i poder realitzar una auditoria amb la qual reflectirem els errors que t’impedeixen obtenir beneficis amb els teus campanyes a Google Adwords.

 

Si vols conèixer els avantatges de delegar la gestió del teu compte AdWords perquè sigui gestionada per una agència Google Partner amb personal certificat expert en la creació i gestió de campanyes publicitàries a Google Adwords, pots visitar la nostra: Agència Adwords A Barcelona

EXPLICA'NS EL TEU CAS

ACCEPTO la Politica de Privacitat.

En compliment de la RGPD informo: Que el responsable del tractament de les dades facilitades correspongui a Jordi Rubio Garrido. La finalitat d'aquestes dades és donar resposta a la sol·licitud realitzada en el formulari. Legítim per consentiment de l'interessat / a. Informem que els dades estaran ubicats als servidors de Hostytec (proveïdor d'allotjament a la UE) Veure política de privacitat de Hostytec. No introduir la informació obligatòria en el formulari i acceptar la política de privacitat impedirà el lliurament del formulari. Podrà exercir els drets d'accés, rectificació, limitació i supressió de dades en info@espai-informatic.com.